BESTELWIJZE VIA ONZE SITE
In onze webshop kunt u artikelen elektronisch bestellen. Om te bestellen verzoeken we u de gewenste artikelen te selecteren. geef daarbij het aantal en eventueel de kleur aan.

Betaalwijze
Bij uw bestelling dient u op te geven hoe u wenst te betalen. Hiertoe worden drie mogelijkheden geboden: Vooruit betaling: U selecteert bij betalingswijze \\\\\\\"Vooraf per bank/giro\\\\\\\". Nadat u uw bestelling hebt gedaan, krijgt u de factuur te zien. U kunt dan onder vermelding van uw naam en factuurnummer het verschuldigde bedrag voldoen. Zodra het verschuldigde bedrag op onze rekening staat wordt uw bestelling verzonden. Betaling per iDEAL: U selecteert bij betalingswijze “iDEAL”. Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Zodra het verschuldigde bedrag op onze rekening staat wordt uw bestelling verzonden. Verzendkosten De actuele eventuele berekende verzendkosten worden bij het afronden van de bestelling uitgerekend en weergegeven.

Levertijd

Levertijd is circa 1-2 werkdagen dagen na ontvangst van uw betaling tenzij anders aangegeven. Aflevering Onze artikelen worden via TNT post en DHL for You bezorgd. Geldigheid Onze aanbiedingen zijn geldig zoals bij het artikel is aangegeven.

Retourzendigen
Indien u een product om welke reden dan ook niet wenst af te nemen, heeft u het recht het product binnen 14 kalenderdagen na aflevering te retourneren. Retourzendingen worden in dit geval slechts geaccepteerd indien de verpakking van het product onbeschadigd is en indien aanwezig, de verzegeling op de verpakking niet is verbroken, waarbij tevens geldt dat de kosten en het risico voor retourzendingen voor uw rekening komen. Ongefrankeerde retourzendingen worden niet geaccepteerd. Hipzer zal na ontvangst van de retourzending, binnen 14 werkdagen het totale factuurbedrag (tenzij het een deelretour betreft) restitueren indien aan genoemde voorwaarden is voldaan. Indien u artikelen ontvangt die beschadigd zijn, dient u dit te kunnen aantonen. Maakt u dan bijv. een digitale foto, van het artikel en evt. bij lekkage de rest van de inhoud in de doos. Deze informatie kunt u mailen naar onze klantenservice. Wij nemen u klacht dan in behandeling en lossen dit naar alle redelijkheid op.

BESTELWIJZE VIA ONZE SITE

In onze webshop kunt u artikelen elektronisch bestellen. Om te bestellen verzoeken we u de gewenste artikelen te selecteren. geef daarbij het aantal en eventueel de kleur aan.

Betaalwijze
Bij uw bestelling dient u op te geven hoe u wenst te betalen. Hiertoe worden drie mogelijkheden geboden:

Vooruit betaling: U selecteert bij betalingswijze \\\\\\\"Vooraf per bank/giro\\\\\\\". Nadat u uw bestelling hebt gedaan, krijgt u de factuur te zien. U kunt dan onder vermelding van uw naam en factuurnummer het verschuldigde bedrag voldoen. Zodra het verschuldigde bedrag op onze rekening staat wordt uw bestelling verzonden.

Betaling per iDEAL: U selecteert bij betalingswijze “iDEAL”. Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Zodra het verschuldigde bedrag op onze rekening staat wordt uw bestelling verzonden.

Verzendkosten
De actuele eventuele berekende verzendkosten worden bij het afronden van de bestelling uitgerekend en weergegeven.

Levertijd
Levertijd is circa 1-2 werkdagen dagen na ontvangst van uw betaling tenzij anders aangegeven.

Aflevering
Onze artikelen worden via TNT post en DHL for You bezorgd.

Geldigheid
Onze aanbiedingen zijn geldig zoals bij het artikel is aangegeven.

Retourzendigen
Indien u een product om welke reden dan ook niet wenst af te nemen, heeft u het recht het product binnen 14 kalenderdagen na aflevering te retourneren. Retourzendingen worden in dit geval slechts geaccepteerd indien de verpakking van het product onbeschadigd is en indien aanwezig, de verzegeling op de verpakking niet is verbroken, waarbij tevens geldt dat de kosten en het risico voor retourzendingen voor uw rekening komen. Ongefrankeerde retourzendingen worden niet geaccepteerd. Hipzer zal na ontvangst van de retourzending, binnen 14 werkdagen het totale factuurbedrag (tenzij het een deelretour betreft) restitueren indien aan genoemde voorwaarden is voldaan.

Indien u artikelen ontvangt die beschadigd zijn, dient u dit te kunnen aantonen. Maakt u dan bijv. een digitale foto, van het artikel en evt. bij lekkage de rest van de inhoud in de doos. Deze informatie kunt u mailen naar onze klantenservice. Wij nemen u klacht dan in behandeling en lossen dit naar alle redelijkheid op.

(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)

VOORDELEN

 • Uniek assortiment
 • Levertijd normaal binnen NL 1 à 2 werkdagen
  AFHALEN MAG OOK
 • GRATIS BEZORGING binnen Nederland.
  Bezorging voor België, Duitsland en
  Frankrijk € 5,00.
  Gratis vanaf orders >60 euro
 • Retourneren binnen 14 dagen
   

Gastenboek

 • 07-11-2020 - Goede website, mooie foulard met twee bijpassende kussens. Mooie kwaliteit...  lees meer
 • 23-09-2020 - Goede en snelle service. Bijsluitend een leuke persoonlijke kaart! lees meer
 • 20-09-2020 - Nu twee keer een prachtige Grand Foulard besteld. Mooi materiaal...  lees meer
Plaats een bericht
© 2009 - 2021 Hipzer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel