lantaragray.jpg

LANTARA is vooral bekend om haar prachtige fouta`s ook wel hamamdoek genoemd. De fouta stoffen werden van oudsher gebruikt door de bedouines in Noord-Afrika als wikkeldoeken. De hydrofiele katoenen doeken blijken ook heel functioneel als handdoek. LANTARA introduceert de fouta als omslag/handdoek. De fouta gaat nu mee naar het strand, zwembad of sauna.

  
logo2005.gif

We proefden door de jaren heen heel veel melanges van gerenomeerde en minder bekende huizen over de wereld. Te vlak, te zuur, te scherp, te gebrand, een allemansvriend, ze hadden allemaal wat! Uiteindelijk bleef eentje ons bij: Mokamag van Magnelli. De generaties oude florentijnse koffiebranderij biedt een gevarieerd assortiment dat vooral grote aftrek kent bij de Italiaanse horecagelegenheden. Hipzer biedt u de mogelijkheid om kennis te maken met onze favorieten.

  
petipoulogo.jpgPETIPOU is het merk voor leuke en handige producten voor schoolgaande kinderen.
In 2008 introduceerde PETIPOU haar eigen luizenzak. Kinderen kunnen nu probleemloos zelf hun jas en bijhorende spulletjes in de zak opbergen en zijn aan de kapstok in ieder geval beschermd tegen hoofdluis.
  
© 2009 - 2023 Hipzer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel